رضا شیوا در گفتوگو با تسنیم با اشاره به اینکه بدون مجوز شورای رقابت نباید افزایش قیمتی در خودروهای انحصاری انجام شود، افزود: تا زمانی که شورای رقابت اطلاعات بانک مرکزی و دستورالعمل قیمتگذاری خودرو همراه میزان کیفیت خودروها را محاسبه نکرده، شرکتهای خودروساز که محصولات آنها انحصاری است، به هیچ عنوان امکان افزایش قیمت را ندارند.
رئیس شورای رقابت اضافه کرد: در حال حاضر قیمت محصولات در چارچوب قیمتهای سال گذشته است و شرکتهای خودروساز باید به صورت شفاف آن را در سایت خود درج کنند.
شیوا با تاکید براینکه افزایش نرخ حق بیمه شخص ثالث نباید بهانهای برای افزایش قیمت خودرو باشد، تصریح کرد: خودروسازان باید میزان نرخ بیمه شخص ثالث را به صورت شفاف درکنار قیمت خودرو اعلام کنند تا این امر شبههای برای افزایش قیمت خودرو نباشد. اظهارات رئیس شورای رقابت در حالی است که ایرانخودرو و سایپا قیمت محصولات خود را نسبت به سال گذشته 130 تا 150 هزار تومان افزایش دادهاند.