
به گزارش جام جم آنلاین، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در آغاز دیدار خود از ترکیه، دقایقی قبل وارد فرودگاه استانبول شد.
ظریف در فرودگاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما بدنبال بهترین روابط اقتصادی با ترکیه در مرحله پسابرجام هستیم. همچنین با توجه به تهدیدات مشترک، تبادل نظر در خصوص مسائل و تحولات منطقه ای از جمله اهداف مهم این سفر است.
وزیر امور خارجه کشورمان در این سفر علاوه بر ملاقات و شرکت در ضیافت ناهار کاری با چاوش اوغلو همتای خود با آقایان اردوغان رئیس جمهور و داود اوغلو نخست وزیر ترکیه دیدار و در خصوص روابط دوجانبه و تحولات و همکاری های منطقه ای رایزنی و گفتگو خواهد کرد.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد