به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پلیس راهور، سرهنگ مراد مرادی افزود: این تصادف در ساعت هشت صبح امروز در محدوده جنوب به شمال بزرگراه امام علی (ع) بالاتر از رسالت روی داد که در جریان آن یک دستگاه وانت کاپرا با یک مرد ۲۸ ساله برخورد کرد که عابر پیاده در دم فوت می کند.
وی خاطر نشان کرد: ۵۰ درصد عدم توجه به جلو از جانب راننده وانت و ۵۰ درصد عبور از عرض بزرگراه از سوی عابر پیاده علت این حادثه بود.
سرهنگ مرادی به رانندگان توصیه کرد تا در حین رانندگی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت و با سرعت مطمئنه در مسیرها تردد کنند تا از بروز این حوادث دلخراش جلوگیری شود.
رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: عابران پیاده نیز هنگام عبور از عرض بزرگراه ها از پل عابر پیاده استفاده کنند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد