حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
فرامرز توفیقی در گفتوگو با فارس، با اشاره به اینکه وزارت کار از ورود دو تشکل مهم کارگری به جلسه اخیر شورای عالی کار ممانعت کرده است، افزود: در این نشست تنها نمایندگان شوراهای اسلامی کار حضور داشتند.
توفیقی گفت: مجمع عالی نمایندگان کارگری و کانون صنفی نمایندگان، دو تشکل مهمی هستند که با وجود دربرگیری فراوان در میان کارگران کشور و وزنه سنگینشان به جلسه شورای عالی کار دعوت نشدند و اعلام شد که از ورود آنها ممانعت میشود.
وی افزود: شوراهای اسلامی کار با وجود اینکه طبق قانون یکی از سه ضلع بخش کارگری به شمار میآید، اما دربرگیری کاملی نسبت به تمام مشاغل کشور میان کارگران ندارد و از این بابت باید تشکل دیگری آنها را در جریان تعیین مزد همراهی کند.
رئیس کارگروه مزد مجمع عالی نمایندگان کارگری گفت: اگر وزارت کار به تنهایی با شورای اسلامی کار بر سر مزد سال 95 به توافق برسد، قطعا نتیجه مورد مخالفت شدید تشکلهای دیگر کارگری خواهد بود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....