در حالی که پیش از این برخی رسانه های آمریکایی، در راستای جنگ روانی علیه ایران، نتایج نظر سنجی هایی را منتشر کرده بودند که ادعا می شد، اکثر آمریکایی ها با حمله نظامی علیه ایران موافقند
کد خبر: ۸۸۵۸۶
، نتایج نظر سنجی های تازه ای که توسط موسسه نظر سنجی گالوپ منتشر شده نشان می دهد که برعکس ادعاهای پیشین، هفتاد درصد آمریکایی ها نگران آنند که بوش دست به اقدامی عجولانه در برابر ایران بزند. برابر ادعای روزنامه یو. اس. ای. تو دی. که در پروژه ای مشترک با گالوپ و سی.ان.ان. اقدام به نظر سنجی کرده است، آمریکایی ها ازاحتمال ساخت سلاح هسته ای توسط ایران نگران هستند.
در نظرسنجی های انجام شده 55% پاسخ دهندگان اعلام کرده اند که به قابلیت دولت بوش برای حل مسأله هسته ای ایران اعتماد ندارند.
بیش از دو سوم شرکت کنندگان در نظرسنجی بیان کرده اند که هم اکنون باید تلاش های دیپلماتیک و اقتصادی انجام شود.