محمد کاظمیطبا در گفتوگو با تسنیم در اصفهان با اشاره به این آتشسوزی اظهار داشت: این اتفاق باید توسط کارشناس ارزیابی شود، اما به نظر میرسد که مشکل آن، نقص برقی بوده است. در واقع راننده سعی کرده با کپسول آتشنشانی اقدام به خاموشکردن آن کند اما متأسفانه این موضوع کافی نبوده است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای خاموشکردن آتش آن افزود: ماموران آتشنشانی پس از اطلاع سریع به محل رسیده و آتش را خاموش کردند.
معاون سازمان اتوبوسرانی اصفهان بیان کرد: خوشبختانه در حال حاضر برای راننده اتفاق خاصی نیفتاده و به عابران پیاده نیز آسیبی نرسانده است.
وی گفت: اتوبوس در حرکت و خالی بوده که راننده دود را میبیند اما کپسول جوابگو نبوده، این اتوبوس که سال گذشته خریداری شد ساخت شرکت زرین خودرو بوده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد