سفر قسطی در انتظار کارکنان دولتی و خصوصی

مدیرعامل گروه هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی از اجرای طرح سفر اقساطی برای کارمندان دولت و کارکنان شرکت‌های بخش خصوصی خبر داد.
کد خبر: ۸۸۱۹۸۳

به گزارش جام‌جم، محسن قریب در جمع خبرنگاران از تصمیم مجموعه‌اش برای راه‌اندازی طرح سفر قسطی خبر داد و افزود: تلاش داریم با سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی قراردادهایی امضا کنیم تا از ابتدای سال ۹۵ کارکنان این نهادها بتوانند سفر بروند و هزینه‌های آن را به صورت اقساط و از محل حقوقشان پرداخت کنند.

وی همچنین با اشاره به فرسوده بودن مجموعه‌های اقامتی گروه هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی با اعلام نیاز به بودجه 2000 میلیارد ریالی برای بازسازی این مجموعه‌ها گفت: برای تامین چنین اعتباری باید به جذب سرمایه‌های خارجی رو آورد، اما شرکت‌های خارجی برای سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری و هتل‌های ایران تضمین سرمایه می‌خواهند.

وی تصریح کرد: گروه هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی 4000 تخت آماده پذیرایی دارد که امیدواریم در یک برنامه پنجساله این ظرفیت را به ده هزار تخت برسانیم. این مقام مسئول با بیان این‌که برای این منظور به ۲۵۰۰ اتاق جدید نیاز است، عنوان کرد: ما باید سالی ده هتل بسازیم و برای دست یافتن به چنین هدفی با دو شرکت انگلیسی و اماراتی تفاهم‌نامه امضا کرده‌ایم. می‌خواهیم مجوز بین‌المللی هتل‌های سبز را برای هتل‌های جدید در دست احداثمان بگیریم.

قریب با اشاره به واردات خودروهای برقی و هیبریدی توسط سازمان بازنشستگی کشور به عنوان مالک نیمی از سهام گروه هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی، از واگذاری این خودروها به مجموعه‌های تاکسیرانی و آژانس‌ها خبر داد و افزود: در این راستا اول اسفند همایش «سفر پاک» درباره هتل‌های سبز و خودروهای هیبریدی در اصفهان برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها