رئیس‌جمهور: نقش مجلس در توسعه کشور برجسته است

رئیس‌جمهور در مراسم آغاز عملیات اجرایی برقی شدن راه‌آهن تهران ـ مشهد، هماهنگی قوا و نهادها را برای سرعت‌بخشیدن به روند توسعه کشور ضروری دانست و تاکید کرد: باید «برجام 2» را برای توسعه کشور آغاز کنیم.
کد خبر: ۸۷۹۶۵۶

به گزارش سایت ریاست جمهوری، حسن روحانی در این مراسم با بیان این که فضای کشور برای حرکتی سریع به سمت توسعه و اشتغالزایی جوانان فراهم شده است، گفت: شرط آن وحدت، همدلی، همزبانی، جهاد، فداکاری، حضور در صحنه و اتحاد همه قوا خواهد بود. روحانی با بیان این که مجلس خبرگان رهبری مهم‌ترین نهاد حکومتی بوده و مجلس شورای اسلامی نیز از لحاظ قانونگذاری و ایفای نقش در توسعه، اخلاق، مادیات و معنویت کشور حائز اهمیت است، اظهار کرد: هر چه نمایندگان عالم‌تر، با تجربه‌تر و کاردان‌تر در کنار دولت و قوه قضاییه و تحت رهبری‌های مقام معظم رهبری باشند به نفع ملت ایران خواهد بود. رئیس‌جمهور با اشاره به استعدادهای فراوان داخلی برای توسعه و پیشرفت کشور عنوان کرد: هر چه هماهنگی بین دستگاه‌های کشور و نیروهای مسلح افزایش یابد، سرعت رسیدن به اهداف نیز بیشتر خواهد شد.

روحانی با تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر اظهار کرد: مشهد یکی از مراکز اصلی حرکت و توفان انقلاب در سال‌های 56 و 57 بود و مقام معظم رهبری، آیت‌الله واعظ‌طبسی و شهید هاشمی‌نژاد از ارکان آغاز و هدایت انقلاب در مشهد بودند. رئیس‌‌جمهور تصریح کرد: ‌مردم ایران همچنان بعد از 37 سال مسیر انقلاب و راه امام را بخوبی حفظ کرده‌اند و با بیعت با خلف صالح بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، همان راه را ادامه می‌دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها