بهره‌برداری از راه‌آهن همدان ـ تهران، سال آینده

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان با بیان این که ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه راه‌آهن همدان ـ تهران تخصیص یافته است، گفت: براساس برنامه‌ریزی این پروژه سال آینده به اتمام می‌رسد.
کد خبر: ۸۶۹۷۴۸

محمد رودباری در گفت‌وگو با تسنیم با اعلام این که پروژه راه‌آهن همدان ـ تهران 260 کیلومتر طول دارد، اظهار کرد: تاکنون 123 کیلومتر از راه‌آهن همدان‌ ـ تهران ریل‌گذاری شده است.

وی با اشاره به این که روزانه 700 متر در این پروژه ریل‌گذاری می‌شود، افزود: مشکل اصلی پروژه ریل بوده و فقط چند کیلومتر ریل برای اجرا باقی مانده است که در حال حاضر از سایر استان‌ها ریل برای این پروژه تامین می‌شود.

رودباری با بیان این که پروژه به 130 کیلومتر ریل برای اجرا نیاز دارد، تصریح کرد: امیدواریم هر چه سریع‌تر ریل موردنیاز این پروژه تخصیص یابد تا بتوان پروژه را در کوتاه‌ترین زمان به بهره‌برداری رساند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان با بیان این که قرار است سال آینده 150 میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در نظر گرفته شود، عنوان کرد: در سفر ریاست جمهوری به استان همدان تاکید شد پروژه راه‌آهن همدان ـ تهران سال 95 به اتمام برسد که تلاش نیز برای تحقق این هدف است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها