تعطیلی ۱۷ ساله صنعت پوست و چرم لرستان

صنعت پوست و چرم لرستان بیش از ۱۷ سال است در کما به سر می‌برد و هنوز امیدوار به تلاشی است که می‌تواند احیای این صنعت بزرگ را در لرستان به دنبال داشته باشد.
کد خبر: ۸۶۹۴۵۹

به گزارش مهر، لرستان با داشتن بیش از 5/6 میلیون واحد دامی سبک و سنگینی به‌عنوان قطب دامپروری کشور مطرح است که این استعداد در کنار دیگر شاخصه‌هایی چون نزدیکی به بازارهای کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و عراق به‌منظور توسعه صادرات چرم و پوست می‌تواند به‌عنوان یکی از موفق‌ترین کارخانه‌های پوست و چرم، خود را مطرح کند.

هوشنگ بازوند، استاندار لرستان در این ارتباط با تأکید بر این نکته که سرمایه‌گذار مجتمع پوست و چرم لرستان باید هر چه سریع‌تر برای احیای این مجتمع شریک اقتصادی خود را پیدا کند، اظهار کرد: این مجتمع بیش از ۱۷ سال تعطیل بوده و باید هر چه زودتر زمینه احیای آن فراهم شود. وی با بیان این‌که هر‌جا می‌رویم مردم می‌پرسند مجتمع پوست و چرم چه شد، ادامه داد: پیشنهاد ما این است سرمایه‌گذار این مجتمع یک شریک اقتصادی مانند سازمان اقتصادی کوثر را برای مشارکت به همکاری دعوت کند. این مقام مسئول با تأکید بر این‌که در صورتی ‌که مجتمع در استان احیا شود بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ فرصت شغلی در لرستان ایجاد می‌شود، گفت: ارزش ریالی این مجتمع هم‌اکنون بیش از ۶۰ میلیارد تومان است، در حالی که تعطیل مانده است. وی با تأکید بر این‌که ما باید تلاش کنیم این سرمایه را از زیر خاک بیرون آوریم، تصریح کرد: باید با اقدامات لازم این واحد را وارد اقتصاد استان کنیم تا در سفره مردم نقش داشته باشد.

استاندار لرستان با تأکید بر این‌که مجتمع پوست و چرم به یک مطالبه عمومی برای مردم لرستان تبدیل‌شده است، عنوان کرد: ما باید در این ارتباط پاسخگوی مردم باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها