کنترل ارتش سوریه بر شهر النجاره در غرب حلب

ارتش سوریه در ادامه پیشروی‌های خود در شمال این کشور کنترل شهرک النجاره در حومه شرقی حلب را به دست گرفت.
کد خبر: ۸۶۸۸۱۸

به گزارش المیادین، با آغاز سال جدید درگیری سختی میان ارتش سوریه و گروه‌های مسلح در محور بنی‌زید خالدیه در شمال‌غربی حلب به‌وجود آمده و تاکنون ارتش توانسته کنترل شهرک النجاره را به‌دست بگیرد .

در خبری دیگر سایت دبکا فایل وابسته به محافل اطلاعاتی رژیم صهیونیستی از نگرانی سران نظامی اسرائیل از حملات هوایی شدید روسیه علیه نیروهای ضد بشار اسد و پیشروی ارتش سوریه و حزب‌الله به مرزهای سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

این سایت نوشت: عملیات هوایی متمرکز روسیه در جنوب سوریه ممکن است مسیر ائتلاف حزب‌الله و سوریه را به مرز اراضی اشغالی هموار کند. بر این اساس، سران سیاسی و نظامی اسرائیل از حملات هوایی متمرکز روسیه در سه‌شنبه علیه نیروهای ضد بشار اسد و برای بیرون‌راندن آنها از جنوب اسرائیل و آغاز باز شدن مسیر پیشروی ارتش سوریه و حزب‌الله لبنان به مرز اسرائیل به‌شدت نگرانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها