«هفت» امشب با دو آیتم جدید می آید

برنامه سینمایی «هفت» محصول شبکه سه ۴ دی ماه میزبان سیروس الوند می شود . همچنین «هفت» از این هفته با دو آیتم جدید روی آنتن شبکه سه می رود.
کد خبر: ۸۶۷۲۱۸
«هفت» امشب با دو آیتم جدید می آید

به گزارش جام جم آنلاین، دهمین قسمت از دور تازه برنامه سینمایی «هفت» امشب ۴ دی ماه ساعت ۲۳:۱۵ روی آنتن شبکه سه سیما می رود.

در این قسمت سیروس الوند، کارگردان سینما مهمان «هفت» خواهد شد و در گفتگو با بهروز افخمی به بررسی وضعیت سینمای ایران می پردازد.

همچنین «هفت» از این هفته با دو آیتم جدید روی آنتن شبکه سه می رود. آیتم سینماکلاسیک که به بررسی فنی پلان های خاص از فیلم های سینمایی می پردازد و آیتم معرفی کتاب که کتاب‌های تخصصی حوزه سینما را معرفی می کند.

مسعود فراستی نیز در میز نقد خود به همراه منتقدان، آرش خوشخو در بخش نقد فیلم های ایرانی و علی معلم در بخش نقد فیلم های خارجی، به نقد و بررسی فیلم سینمایی «ناهید» به کارگردانی آیدا پناهنده و فیلم سینمایی «MADMAX» می پردازد.

برنامه «هفت» با اجرا، سردبیری و تهیه کنندگی بهروز افخمی و با حضور مسعود فراستی به عنوان منتقد هر هفته جمعه شب ها از شبکه سه سیما پخش می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها