طرز تهیه:
ابتدا ماهی را تمیز کرده و بشویید. همه قسمتهای ماهی را با نمک و آبلیمو یا سرکه آغشته کرده و طعمدار کنید.
گشنیز را خرد کرده و با سیر رنده شده آن را تفت دهید. پودر گردو، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و در نهایت تمبر هندی را روی مواد بریزید و چند دقیقه بجوشانید.
بعد شکم ماهی را با این مواد پر کنید و با نخ یا خلال دندان آن را ببندید. ماهی را در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
دقت کنید همه قسمتهای ماهی را یکنواخت سرخ کنید. همچنین میتوانید ماهی شکمپر را درون فر از قبل گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده و روی ظرف محتوی ماهی را با ورق آلومینیوم بپوشانید تا کاملا مغز پخت شده و در انتها 10 دقیقه روی ماهی را باز کنید و کمی کره یا روغن روی ماهی بریزید و گریل را روشن کرده تا ماهی طلایی شده و سپس از فر بیرون بیاورید.
اطراف ماهی آماده شده را با زیتون و چند برش لیمو و جعفری تازه تزئین کنید و میل کنید.
چاردیواری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان؛ به همراه آموزش تصویری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد