نقشه باند شرورها برای سرقت 54 میلیون تومانی از شرکت

6 شرور که با طراحی یک نقشه اقدام به سرقت خودروی حامل پول یک شرکت کرده بودند ، دستگیر و 54 میلیون تومان پول مسروقه از آنها کشف و ضبط شد.
کد خبر: ۸۶۴۹۹

به دنبال یک فقره سرقت از حسابدار و راننده یک شرکت در حوالی یافت آباد که از سوی 6 سارق شرور صورت گرفته بود ، موضوع به مرکز فوریت های پلیسی 110 گزارش و پس از تشکیل پرونده و تحقیقات مقدماتی مشخص شد این افراد با اطلاع از حمل پول اقدام به سرقت از راننده و حسابدار شرکت کرده و پس از مجروح کردن آنها با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه خودرو بسرعت از محل متواری شدند.

آغاز تحقیقات

با تشکیل پرونده ای در این خصوص در شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه 16 ، بازپرس جمالی زاده دستور تحقیق و دستگیری متهمان را در پایگاه هشتم پلیس آگاهی صادر کرد. سرهنگ ابوالقاسمی درخصوص این پرونده به خبرنگار ما گفت : پس از صدور دستور قضایی ، یک تیم ویژه از ماموران این شعبه تحقیقات گسترده خود را آغاز کردند و با بررسی های فنی و تخصصی ، این فرضیه مطرح شد که سارقان از موجودی شرکت و ساعت خروج راننده و حسابدار اطلاع کافی داشته اند. رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی افزود: با جمع بندی سرنخ های به دست آمده ، ابتدا 2 نفر از کارمندان شرکت که از موضوع حمل پول اطلاع کافی داشتند ، به صورت غیرمحسوس از سوی تیم عملیاتی تحت کنترل قرار گرفتند و مشخص شد این 2 نفر با چند شرور که در شهر ری سکونت دارند در ارتباط هستند.

شناسایی متهمان

ابوالقاسمی افزود: با شناسایی محل سکونت افرادی که در سرقت نقش داشتند ، دستور قضایی صادر شد و ماموران نیمه شب گذشته در یک عملیات ویژه 6 نفر از سارقان را دستگیر کردند. سرهنگ ابوالقاسمی افزود: متهمان اعتراف کردند پس از جمع آوری اطلاعات مربوطه که 2 نفر از کارکنان شرکت در اختیار آنها قرار داده بودند ، به مدت چند روز محل را تحت کنترل قرار داده و سپس با طراحی نقشه ای حساب شده ، سرقت کرده و متواری شدند. رئیس پایگاه هشتم افزود: متهمان دستگیر شده از اهالی یک محل هستند که برخی از آنها سابقه شرارت دارند. وی اضافه کرد: با کشف پولهای به سرقت رفته از متهمان ، دستور بررسی سوابق و دیگر سرقتهای احتمالی متهمان از سوی بازپرس پرونده صادر شده است . سرهنگ ابوالقاسمی خاطرنشان کرد: پیگیری و تحقیق درخصوص این سرقت با بهره گیری از توانمندی های موجود یکی از کارهای مهم پلیس در پایگاه هشتم پلیس آگاهی است زیرا این فرضیه هم اکنون وجود دارد که اگر متهمان دستگیر نمی شدند ، احتمالا قصد انجام سرقتهای دیگری را داشتند که پیش از هر اقدام دیگری دستگیر شدند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها