خرمشهر میزبان باشگاه‌های کشتی جهان می‌شود؟

دومین دوره رقابت‌های کشتی فرنگی جام باشگاه‌های جهان در شرایطی قرار است 25 تا 27 آذر در ایران برگزار شود که هنوز تکلیف شهر میزبان این رویداد مشخص نیست. از یک‌سو فدراسیون کشتی می‌گوید خرمشهر آماده میزبانی نیست از سوی دیگر مسئولان منطقه آزاد اروند، فدراسیون کشتی را به بهانه‌جویی متهم می کند.
کد خبر: ۸۶۳۵۳۱

این شرایط در حالی برای میزبانی این رقابت‌ها پیش آمده است که رسول خادم، رئیس فدراسیون کشتی طی نامه‌ای خطاب به اسماعیل زمانی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند تصریح کرد:

باوجود پیگیری‌های انجام شده در چهار ماه گذشته (مرداد سال جاری)، سالن مورد نظر به لحاظ فقدان محوطه‌سازی، انجام نشدن بهسازی، مرمت و رنگ‌آمیزی سقف، تعمیر و راه‌اندازی نشدن سرویس‌های بهداشتی و... برای برگزاری رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان در شرایط مناسبی قرار نداشته است. با توجه به این‌که رقابت‌های یادشده به‌عنوان یکی از تورنمنت های اصلی کشتی دنیا مورد توجه کشورهای صاحب کشتی و اتحادیه جهانی کشتی است، بنابراین با توجه به شرایط موجود امکان برگزاری رقابت های یادشده در سالن خلیج فارس (خرمشهر) مقدور نیست .

خادم تصریح کرده است فدراسیون کشتی تا ظهر امروز(یکشنبه) تصمیم قطعی خود را در این خصوص اعلام خواهد کرد.

در مقابل مرتضی نعمت‌زاده معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند به ایرنا گفت: از سه ماه گذشته سازمان منطقه آزاد اروند نیز زیباسازی اطراف سالن محل برگزاری این رقابت‌ها (سالن خلیج فارس) و همچنین آسفالت سازی این محوطه را آغاز کرد. سال گذشته که سازمان منطقه آزاد اروند این رقابت‌ها را در آبادان میزبانی کرد، رضایت تیم‌های شرکت‌کننده و همچنین فدراسیون‌های جهانی و ایران را به همراه داشت. خرمشهر نیز آماده میزبانی دومین دوره این رقابت‌هاست ولی فدراسیون کشتی ایران به‌دنبال بهانه‌جویی است.معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند تاکید کرد: هتل‌ها برای تیم‌های شرکت‌کننده، از پیش در نظر گرفته شده و سالن محل برگزاری این رقابت‌ها با همکاری شهرداری آماده شده است. با توجه به این‌که فدراسیون پیشنهاد برگزاری این مسابقات را ارائه کرده و قراردادی نیز میان فدراسیون و سازمان منطقه آزاد اروند منعقد شد، انتظار داریم فدراسیون نیز به قرارداد پایبند باشد.در این دوره از رقابت‌ها قرار است علاوه بر چهار تیم ایرانی چند تیم خارجی نیز حضور داشته باشند. به نظر می‌رسد چنانچه این میزبانی از خرمشهر گرفته شود، تهران تنها گزینه فدراسیون کشتی برای برگزاری این رویداد است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها