طرز تهیه: ابتدا برنج را بشویید و بپزید و آن را چلو کش کنید. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و برای ته دیگ از نان استفاده کنید.
برنج را در قابلمه بریزید و آن را دم بگذارید. گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و قلقلی درست کرده و سپس آنها را سرخ کنید.
قارچهای برش خورده را هم تفت دهید و کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید تا رنگ قارچ تیره نشود. زرشک را بشویید و با خلال پستهها به قارچ اضافه کنید و آنها را هم تفت دهید.
کره و زعفران آبکرده و کمی نمک به مواد اضافه کنید. نصف لیوان آب روی قلقلیها بریزید و چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا مغز پخت شوند.
در نهایت مواد را هم مخلوط کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شود. پلو دم کشیده را در دیس کشیده و روی آن را با گوشت قلقلی و قارچ و زرشک و خلال پسته تزئین و میل کنید .
همچنین میتوانید به جای قلقلی از تکههای مرغ پخته و تفت داده شده استفاده کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان