طرز تهیه:
چنانچه خواسته باشید قیمهپلو مخلوط تهیه کنید، اول لپه را مانند خورش قیمه، آماده کنید وقتی لپه نیمپز شد برنج را بشویید و داخل لپه بریزید و بگذارید آب آن تبخیر شود و روغن بریزید و برنج را دم بگذارید و بعد از آماده شدن در دیس بکشید و قلقلیهای سرخ شده و پیاز سرخ شده را روی پلو بریزید و این پلو مخلوط را با سالاد فصل میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: