بلیت ، مشکل اصلی بازی استقلال با اشتوتگارت

اگر اشتوتگارتی ها نتوانند بلیت خود را تعویض کنند، دیدار استقلال با اشتوتگارت انجام نخواهد شد. اشتوتگارت هم مثل بایرن مونیخ در امارات به سر می برد و ترجیح داده به جای هوای سرد آلمان ، در هوای مطبوع دبی تمرین کند.
کد خبر: ۸۵۴۸۸

مذاکرات عباس ترابیان ، معاون بین الملل باشگاه استقلال با مسوولان اشتوتگارت ، آنها را به انجام یک بازی در تهران راضی کرد، اما مشکل اصلی آنها برای حضور در تهران تعویض بلیتهاست.
ترابیان دراین باره می گوید: آنها قرار بود جمعه به آلمان برگردند و بلیت برگشت خود را برای جمعه تهیه کرده بودند.
پس از مذاکرات ما آنها روز جمعه را برای بازی پیشنهاد دادند که به دلیل دیدار پیروزی با بایرن مونیخ ممکن نبود و ما بازی را 24ساعت به عقب بردیم که آنها پذیرفتند و قرار شد بلیتهای قبلی را باطل کنند و بلیت جدید را برای ایران بگیرند تا شنبه شب از ایران به هامبورگ پرواز کنند.
مشکل آنها فعلا تعویض بلیت است ، چون تا ساعت 18روز یکشنبه که به آنها زنگ زدم نتوانسته بودند بلیت را تغییر دهند، چون تهیه بلیت برای پروازهای ژانویه ، دردسرساز است.
آنچه از صحبتهای ترابیان برمی آید رضایت کامل اشتوتگارتی ها برای انجام بازی دوستانه در تهران است. اگر آنها بتوانند مشکل بلیت را به صورتی حل کنند، شنبه فوتبال داغی در ورزشگاه آزادی خواهیم دید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها