طرز تهیه:
بادمجانها را پوست بگیرید و در آب و نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. بعد از آب و نمک درآورید و روی آنها آب بریزید و با یک پارچه تمیز خشک و سرخ کنید. بادمجانهای سرخ شده را با زردچوبه و فلفل و نصف لیوان آب، روی حرارت بگذارید و بپزید و بعد آنها را له کنید و نصف پیاز سرخ شده، نعنا داغ و سیر داغ و مقداری از گردو و کشک را به آن اضافه و مخلوط کنید.
در این مرحله اطراف نان تستها را جدا کنید و آنها را کف یک دیس مستطیلشکل بچینید؛ طوری که فضای خالی بین نانها نباشد. بعد از مواد، کشک و بادمجان آماده شده روی نان تستها بریزید و با یک کارد کاملا بپوشانید.
مجددا یک لایه نان تست روی مواد چیده و همینطور با کشک و بادمجان، کامل روی نانها را پوشش دهید این کار را تا چهار لایه میتوانید ادامه دهید. در نهایت قسمت رو و اطراف آن را با کشک پوشش دهید و روی آن را با نعنا داغ و پودر گردو و پیاز سرخ شده تزئین کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا نان تست نرم شده و بعد برش بزنید و میل کنید. در صورت تمایل میتوانید به کشک کمی رنگ خوراکی یا زعفران اضافه کنید و روی کیک را با کشک رنگی بپوشانید.
ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: