راهنمای غذایی برای مبتلایان به پرفشاری خون

یکی از بیماری‌های مرتبط با خون، پرفشاری خون است که سالمندان و اشخاصی که کارهای پراسترس انجام می‌دهند یا با وجود اضافه وزن از ورزش نیز رویگردانند بیشتر به آن مبتلا می‌شوند.
کد خبر: ۸۵۱۴۰۵

به دلیل خطراتی که این بیماری برای افراد دارد، اصلاح تغذیه و در نظر گرفتن خوراکی‌هایی که باید بخورند یا از خوردن آنها پرهیز کنند حساسیت بیشتری دارد. بدین منظور غذاها و خوردنی‌های مفید و مضر در پی ذکر شده است:

چه بخورید؟

خوراکی‌ها و غذاهای سرشار از پتاسیم که به کاهش فشار خون می‌انجامد: موز، زردآلود، سیب‌زمینی، کلم بروکلی، قارچ، سبزیجات، انگور، گریپ‌فروت، هلو، آلو و انواع حبوبات.

خوراکی‌ها و غذاهای سرشار از کلسیم: دانه کنجد و سبزیجات برگ سبز.

مواد غذایی غنی از ویتامین C: گریپ‌فروت و انواع مرکبات، سبزیجات دارای برگ سبز.

پروتئین‌ها: گوشت قرمز، ماهی و مرغ بدون نمک.

دیگر مواد غذایی: برنج، سبوس جو و ماکارونی.

چه نخورید؟

خوراکی‌ها و مواد غذایی که سرشار از سدیم هستند باعث افزایش فشار خون می‌شود: نمک، ماهی دودی و انواع کنسرو به‌خصوص تن ماهی، لوبیا و دیگر غذاهای آماده‌شده به صورت کنسرو.

مواد خوراکی و بویژه نوشیدنی‌های دارای کافئین: چای، نسکافه، شکلات، قهوه و نوشابه‌های حاوی کولا.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها