سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به دلیل خطراتی که این بیماری برای افراد دارد، اصلاح تغذیه و در نظر گرفتن خوراکیهایی که باید بخورند یا از خوردن آنها پرهیز کنند حساسیت بیشتری دارد. بدین منظور غذاها و خوردنیهای مفید و مضر در پی ذکر شده است:
چه بخورید؟
خوراکیها و غذاهای سرشار از پتاسیم که به کاهش فشار خون میانجامد: موز، زردآلود، سیبزمینی، کلم بروکلی، قارچ، سبزیجات، انگور، گریپفروت، هلو، آلو و انواع حبوبات.
خوراکیها و غذاهای سرشار از کلسیم: دانه کنجد و سبزیجات برگ سبز.
مواد غذایی غنی از ویتامین C: گریپفروت و انواع مرکبات، سبزیجات دارای برگ سبز.
پروتئینها: گوشت قرمز، ماهی و مرغ بدون نمک.
دیگر مواد غذایی: برنج، سبوس جو و ماکارونی.
چه نخورید؟
خوراکیها و مواد غذایی که سرشار از سدیم هستند باعث افزایش فشار خون میشود: نمک، ماهی دودی و انواع کنسرو بهخصوص تن ماهی، لوبیا و دیگر غذاهای آمادهشده به صورت کنسرو.
مواد خوراکی و بویژه نوشیدنیهای دارای کافئین: چای، نسکافه، شکلات، قهوه و نوشابههای حاوی کولا.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد