
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محققان آژانس بین المللی تحقیقات سرطان سازمان بهداشت جهانی در لیون نتایج ارزیابی بیش از 800 تحقیق درباره ارتباط گوشت و سرطان را منتشر کردند.
بر اساس این ارزیابی گوشت فرآوری شده در کنار سیگار در گروه «سرطان زا» و گوشت قرمز در گروه «احتمالاً سرطان زا» قرار گرفته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است