عوارض استفاده ازتبلت در نوجوانان

پایگاه اینترنتی دیلی میل از افزایش قابل توجه شمار کودکان و نوجوانانی خبر داد که به واسطه استفاده زیاد از تلفن هوشمند و تبلت، دچار عوارضی در ناحیه گردن و ستون فقرات شده‌اند.
کد خبر: ۸۴۹۳۰۶

به گزارش ایرنا، نشریه انگلیسی دیلی میل همچنین تصاویر تکان‌دهنده‌ای را از کودکان و نوجوانان هفت تا 17 سال منتشر کرده است که نشان می‌دهد به دلیل اعتیاد به استفاده از تلفن‌های هوشمند، گوژپشت شده‌اند و ستون فقرات آنها به طرز غیرعادی انحنا پیدا کرده است. یک فیزیوتراپیست برجسته استرالیایی هشدار داده است که «گردن پیامکی» - وضعیتی که اغلب به دلیل خم شدن چند ساعته سر روی تلفن و تبلت ایجاد می‌شود- در حال تبدیل شدن به یک همه‌گیری (اپیدمی) است.

دکتر جیمز کارتر، بروز تشویش و اضطراب و آسیب دیدن ستون فقرات را از نتایج وضعیت گردن پیامکی برشمرد.

وی با اشاره به افزایش نگران‌کننده شمار بیماران مبتلا به این وضعیت طی چند سال گذشته گفت: 50 درصد این بیماران دانش‌آموزان دبیرستانی هستند. تغییرات عاطفی و رفتاری و نیز کشیدگی ستون فقرات و ساقه مغز که بر تنفس، ضربان قلب و فشار خون تاثیر می‌گذارد، از دیگر عوارض استفاده زیاد کودکان و نوجوانان از تلفن‌های هوشمند و تبلت است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها