رئیس دومای روسیه:

عراق درخواست کند، حمله به داعش را بررسی می کنیم

رئیس دومای روسیه از بررسی موضوع حمله به مواضع گروه های تروریستی در عراق در صورت درخواست بغداد خبر داد.
کد خبر: ۸۴۳۰۷۴
عراق درخواست کند، حمله به داعش را بررسی می کنیم

به گزارش مهر به نقل از المیادین، «ولادیمیر ژیرنفسکی» رئیس دومای روسیه اعلام کرد: درصورت درخواست عراق برای حملات هوایی علیه گروه های تروریستی در این کشور، ما این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

گفتنی است هفته گذشته، با آغاز حملات هوایی روسیه علیه مواضع گروهک تروریستی در سوریه، «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق از حملات هوایی روسیه در عراق استقبال کرده بود.

پس از آنکه روسیه، ایران، سوریه و عراق از تشکیل ائتلافی چهارجانبه برای مبارزه با داعش خبر داند نیروی هوایی روسیه از چهارشنبه هفته گذشته حمله به مواشع داعش را آغاز کرد که این امر با واکنش منفی آمریکا و دیگر کشورهایی که در طول چهار سال گذشته از گروه های شورشی و تروریستی حاضر در سوریه حمایت می کردند مواجه شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها