10 میلیون تومان کمک بلاعوض به خسارت دیدگان شهرک توحید
نماینده مردم تهران با بیان این که تاکنون به طور متوسط مبلغ 30 میلیون ریال برای تامین نیازهای اولیه به ساکنان مهمانسرای شهرک توحید اختصاص یافته است ، گفت : خانواده های خسارت دیده از آتش سوزی ناشی از سقوط هواپیمای c- 130 برای بازگشت به وضعیت اولیه زندگیشان تا سقف 100 میلیون ریال از سوی ارتش دریافت می کنند.
کد خبر: ۸۴۲۲۷
فاطمه آلیا افزود: بررسی وضعیت فعلی خانواده های آسیب دیده ، موارد خسارت و همچنین مشکلات فرزندان دانش آموز و دانشجوی خانواده ها ، از جمله دلایل نشست روز شنبه با خانواده های حادثه دیده در سقوط هواپیمای c- 130
بود.آلیا بیان کرد: در پی آن سردار علیرضا افشار ، معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح با حضور 3نفر از نمایندگان تهران ، آقایان فضل الله موسوی ، کوچک زاده و اختری روز یکشنبه مجددا از بلوکهای آسیب دیده و نیز واحدهایی که در آن خانواده ها اسکان موقت یافته اند ، بازدید کرد که فرماندهان نیروی هوایی اقدامات انجام شده را در جلسه مسجد شهرک توحید و با حضور خانواده ها ارائه کردند. عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با فارس ، با بیان این که هم اکنون دانش آموزان و دانشجویان خانواده های آسیب دیده با مشکلات کتابهای درسی مواجه اند ، اظهار کرد: در هماهنگی با مراکز آموزش و پرورش و آموزش عالی مقرر شد به فرزندان دانش آموز و دانشجوی خانواده های آسیب دیده در سقوط هواپیمای c- 130 شهرک توحید که در حال حاضر از لحاظ روحی آمادگی برگزاری امتحانات را ندارند ، فرصت دیگری اختصاص یابد.