مریم کوچولو قربانی امواج خروشان انتقام شد

مردی که با همدستی دوستانش ، خواهر و خواهرزاده خود را به رودخانه انداخته بود ، به اتهام قتل کودک 5 ساله دستگیر شد.
کد خبر: ۸۳۶۶۴

غروب روز گذشته مردی با مراجعه به منزل خواهرش در مرودشت ، از وی خواست تا به اتفاق دختر 5 ساله اش مریم با او به گردش بروند. این زن با هویت شاه کاکا ابتدا با درخواست برادرش مخالفت کرد اما پس از اصرار وی راضی شد به اتفاق دخترش مریم همراه برادرش به گردش برود. این مرد با سوار کردن خواهر و خواهرزاده اش به یک خودروی سواری ، آنها را به روستای فتح آباد مرودشت برد و در آنجا با کمک 2 نفر از دوستانش با کشاندن خواهر و خواهرزاده اش به حاشیه رودخانه سرد و خروشان ، آنها را با چوب مورد حمله قرار داد و به رودخانه انداخت.

نجات معجزه آسا

هر 3 متهم با اطمینان از این که مادر و فرزند طعمه رود خروشان شده اند ، محل را ترک کردند. در پی این ماجرا زن جوان که بخوبی با فن شنا آشنا بود ، تلاش کرد تا فرزند خود را نجات دهد اما تلاشهای او بی نتیجه ماند و او تنها موفق شد خود را از مرگ حتمی نجات دهد. این زن چند ساعت بعد در تاریکی شب خود را به روستا رساند و از ساکنان آن محل کمک خواست و صبح دیروز با مراجعه به پاسگاه انتظامی ، علیه برادرش و دوستان او شکایت کرد.

کینه دیرینه

این زن در شکایت خود گفت : 3 ماه پیش از شوهرش طلاق گرفته و از همان ابتدا مدام برادرش به خاطر جدایی ، او را تحت آزار و اذیت قرار داده است . وی گفت : برادرم محمد از چندی پیش درصدد انتقام از من بود و شبی که از من و دخترم مریم خواست با او به گردش برویم ، ابتدا مخالفت کردم اما او اصرار کرد و زمانی که به حاشیه رودخانه رسیدم ، 2 نفر از دوستان او که در این محل مخفی شده بودند به مریم حمله ور شدند و من و دخترم را بیرحمانه به رودخانه انداختند.

جستجوی بی نتیجه

در پی این شکایت ، موضوع به بازپرس دادسرای مرودشت گزارش و با عزیمت وی به محل ، دستور قضایی لازم صادر شد و نیروهای امدادی و ساکنان حاشیه رودخانه تلاش گسترده ای را برای پیدا کردن مریم 5 ساله آغاز کردند که تا لحظه تنظیم خبر هیچ گزارشی از پیدا شدن جسد اعلام نشده است . این گزارش حاکی است ، بازپرس دادسرا پس از تحقیق از «شاه کاکا» دستور دستگیری متهمان را صادر کرد و ماموران برادر و 2 همدست زن شاکی را دستگیر کردند. محمد (مرد متهم) وقتی خواهرش را مقابل خود مشاهده کرد ، تصور نمی کرد وی توانسته به طرز معجزه آسایی از مرگ حتمی نجات یابد. با اعتراف متهمان به جرم خود ، بازپرس پرونده با صدور قرار قانونی هر 3 متهم را برای تحقیقات بیشتر در اختیار پلیس آگاهی قرار داد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها