برد جهانی شبکه‌های برون‌مرزی صدا و سیما

جرمی کوربین، مجری سابق پرس‌تی‌وی، به رهبری حزب کارگر انگلیس رسید.
کد خبر: ۸۳۶۴۹۹

به گزارش روابط‌عمومی رسانه ملی، جرمی برنارد کوربین، از فعالان سیاسی انگلیس، که اخیراً موفق شد با 60 درصد آرا به رهبری حزب کارگر این کشور انتخاب شود، در برنامه‌های مختلفی از شبکه پرس‌تی‌وی، کار اجرا، کارشناسی و نویسندگی را به عهده داشته است. وی در برنامه «Forum» در شبکه پرس‌تی‌وی، به عنوان کارشناس و در برنامه «Comment» این شبکه، به عنوان مجری، مدت‌ها با شبکه پرس‌تی‌وی همکاری کرده است. موضعگیری‌های سیاسی وی ضد حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی و عضویت او در کمپین‌های حمایت از مردم فلسطین، خلع سلاح هسته‌ای و موسسه‌های ضدجنگ باعث شده در میان افکارعمومی وجهه مثبتی کسب کند. وی بارها از طریق این شبکه عقاید و موضعگیری‌های خود را درباره موضوعات مذکور مطرح کرده و با اقبال خوب مخاطبان پرس‌تی‌وی مواجه شده است.

از زمان ورود جرمی کوربین به رقابت‌های انتخابات درون حزبی در انگلیس، شبکه پرس‌تی‌وی چند برنامه درخصوص ابعاد مختلف فعالیت‌های وی تهیه کرده است که از آن جمله می‌توان به ویژه برنامه زنده «Labour Decides» که دو روز قبل از برگزاری انتخابات حزب کارگر در انگلیس در دفتر لندن صدا و سیما تهیه شد، اشاره کرد. وی همچنین در اول مرداد گذشته در برنامه «مونارکی» و 21 شهریور در برنامه «Debate» در شبکه پرس‌تی‌وی به اعلام مواضع خود ضد سیاست‌های جاری در حاکمیت انگلیس پرداخت. این مجری سیاستمدار شبکه پرس‌تی‌وی اکنون با میزان رای بالایی که در حزب کارگر انگلیس به دست آورده است احتمالاً نیم‌نگاهی نیز به جایگاه نخست‌وزیر انگلیس و خانه شماره 10 در لندن خواهد انداخت.

چندی قبل نیز پابلو ایلیگسیاس، مجری کارشناس برنامه «قلعه آپاچی‌ها» موفق شد پس از سه سال اجرا در شبکه هیسپان تی‌وی و ارائه برنامه‌ای صادقانه و چالشی، نظر مخاطبان را چنان جلب کند که رقیب جدی شخصیت‌های برتر سیاسی سرزمین ماتادورها در انتخابات باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها