فرمانده سپاه: دشمنان هیچ‌گاه جرات حمله به ایران را نداشتند

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با برشمردن مولفه‌های اقتدار جمهوری اسلامی ایران از برداشت برخی مسئولان مبنی بر این‌که توافق هسته‌ای، سایه جنگ را از سر کشور دور کرده، انتقاد کرد و گفت: البته طبیعی است قطعنامه‌های پس از توافق برخی قطعنامه‌های شورای امنیت را بی‌اعتبار کند، اما همه می‌دانیم هیچ‌گاه صدور قطعنامه‌ها علیه ایران، جرات آغاز حمله به خاک ایران را به کسی نداده است.
کد خبر: ۸۳۱۶۷۰

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری در نشست خبری افزود: یکی از برداشت‌هایی که پس از مذاکرات می‌شود، این است که ما با مذاکره و توافق مثلا سایه شوم جنگ را از سر مردم و کشور برداشتیم یا این که از طریق مذاکره و گفت‌وگو با دشمن، امنیت نظام جمهوری اسلامی ایران تامین شده است. این نوع برداشت‌ها حق این مردم و حق آن همه فداکاری و حماسه‌های آنها و حق مولفه‌های اصلی قدرت جمهوری اسلامی نیست.

وی گفت: نگرانی پس از توافق این است که کسانی فکر کنند دشمنی آمریکا با ما تمام شده یا کاهش یافته است و پس از این تحلیل‌ها اقداماتی صورت گیرد و راه‌هایی با این نگاه‌های ساده‌اندیشانه برای دشمن باز شود که اینها نگران‌کننده است.

فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنانش گفت: رزمایش اقتدار ثارالله با حضور بیش از 50 هزار بسیجی در قالب 250 گردان، چهارشنبه و پنجشنبه (امروز و فردا) در تهران برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: برنامه‌های رزمایش نیروهای مسلح معمولا نیمه دوم سال برگزار می‌شود و بر این اساس ارتش و سپاه 20 رزمایش را از جمله رزمایش‌های زمینی، دریایی، هوایی و امنیتی در دست اجرا دارند که برخی از این رزمایش‌ها به اطلاع خواهد رسید.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که نوع رویکرد حمایتی سپاه از جبهه مقاومت پس از توافق چگونه خواهد بود؟ گفت: سپاه پاسداران برای مقابله با کسانی که در برابر جبهه مقاومت قرار گرفته‌اند آمادگی دارد و با همه توان ایستاده است.

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های سپاه در عرصه سازندگی افزود: سیاست سپاه در چند سال اخیر، حمایت از بخش‌های خصوصی با تمرکز بر مناطق محروم و گسترش فعالیت‌های اقتصادی در این مناطق بوده و سپاه در عرصه‌های خاصی فعالیت می‌کند که شرکت‌های داخلی توانمندی آن را ندارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها