هاموند با تشریح جزئیات دیدار خود با مقامات کشورمان و با تاکید بر این که در قبال چالشهای پیش روی جهان، تحلیلهای مشابهی داریم، افزود: میخواهیم روابط اقتصادیمان را بازسازی کنیم و بخشی از روند توسعه اقتصادی ایران در آینده باشیم. او درباره روند اعتمادسازی میان ایران و انگلیس هم بیان کرد: آنچه اعتمادسازی خواهد کرد این است که همه طرفهای حاضر در مذاکرات ایران و 1+5 به تعهدات خود براساس توافقنامه برجام پایبند باشند. همان طور که تاکنون مشخص شده و طرفین به این رویه پایبند بودهاند. با همین پایبندی است که اعتمادسازی تقویت خواهد شد.
هاموند درخصوص وضعیت یمن، بر پدیدار شدن بحران انسانی در آن کشور تاکید کرد و درخصوص حمایت انگلیس از ائتلاف سعودی علیه یمن نیز گفت: دلیل آن که با عربستان همکاری نزدیکی داریم این است که اطمینان حاصل کنیم عملیات هوایی دقیقتر در یمن انجام و شمار قربانیان غیرنظامی کمتر شود.
وی به بحران سوریه هم پرداخت و گفت: حضور بشار اسد در حکومت آینده سوریه از موضوعاتی است که ایران و انگلیس درباره آن با یکدیگر توافق ندارند، با این حال هر دو کشور معتقدند باید برای آینده سوریه مذاکره کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم