حذف 500 کلاس درس چوبی و گلی تا پایان امسال

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس از تحویل 1300 پروژه جدید و استاندارد آموزشی خبر داد و گفت: برنامه‌های ویژه‌ای برای مناطق مرزی و حذف 500 کلاس درس چوبی و خشت و گلی در کشور داریم.
کد خبر: ۸۲۹۴۰۳

مرتضی رئیسی با بیان این‌که برای مناطق مرزی تدابیر ویژه‌ای اندیشیده شده است، گفت: از سال‌های گذشته کلاس‌های درس که عمدتا چوبی، خشت و گلی، سنگ و گلی و آجر و گلی بود، مانده بودند که در این ارتباط 500 کلاس درس شناسایی شده و درصورت تامین اعتبار حداکثر ظرف یک سال جایگزین خواهند شد. قول می‌دهیم نیمی از این کلاس‌های غیراستاندارد را حذف کنیم. البته اگر اعتبارات بیشتری تخصیص یابد، این اقدام با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

رئیسی ادامه داد: کلاس‌های چوبی در شمال کشور که قدمت بالایی دارند بیشتر دایر هستند. کلاس‌های خشت و گلی هم در خراسان و سیستان و بلوچستان دیده می‌شوند. هر کلاس درس به‌طور متوسط بالای صد میلیون تومان هزینه برمی‌دارد. این اقدام از مصادیق عدالت آموزشی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها