سخنان احمدی نژاد همکاری آژانس و تهران را دچار خلل نخواهد کرد

سخنگوی آژانس بینالمللی انرژی اتمی در واکنش به سخنان رییس جمهوری اسلامی ایران درباره هولوکاست و رژیم صهیونیستی گفت این سخنان هیچ تاثیری در همکاری ما با تهران نخواهد داشت.
کد خبر: ۸۲۸۴۸

به گزارش خبرگزاری فارس از خبرگزاری آلمان از وین، «ملیسا فلمینگ»، سخنگوی آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز با "غیرقابل قبول" خواندن سخنان محمود احمدی نژاد، رییس جمهور ایران گفت: «سخنان احمدی نژاد، از جمله سخنان اخیر وی در زاهدان که گفته است هولوکاست یک افسانه است، همکاری آژانس و تهران را دچار خلل نخواهد کرد.»
وی افزود :«ما در کارمان، طرفهای دیگری برای مذاکره در تهران داریم و هیچ چیز در آنجا تغییر نکرده است.» سحنگوی آژانس همچنین افزود محمد البرادعی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی هفته گذشته در اسلو این دیدگاه احمدی نژاد را رد کرده است.
رئیس جمهور امروز در جمع مردم زاهدان با تاکید بر این که جنایتکاران علیه یهودیان خود باید تاوان جنایت را بپردازند، گفت: «غرب باید قطعهای از خاک اروپا، آلاسکا، آمریکا یا کانادا را در اختیار صهیونیستهای اسراییلی قرار دهد.»
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها