طرز تهیه:
* پودر نسکافه و شکر را با آب جوش مخلوط کنید و بهمراه یخ داخل میکسر بریزید تا تمام مواد یکدست شوند.
* آیس کافی را داخل لیوان بریزید و بستنی را اضافه کنید.
* آیس کافی را با خامه و پودر دارچین یا پودر نسکافه تزیین و سرو کنید.(العالم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت