طرز تهیه:
* پودر نسکافه و شکر را با آب جوش مخلوط کنید و بهمراه یخ داخل میکسر بریزید تا تمام مواد یکدست شوند.
* آیس کافی را داخل لیوان بریزید و بستنی را اضافه کنید.
* آیس کافی را با خامه و پودر دارچین یا پودر نسکافه تزیین و سرو کنید.(العالم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: