طرز تهیه:
* پودر نسکافه و شکر را با آب جوش مخلوط کنید و بهمراه یخ داخل میکسر بریزید تا تمام مواد یکدست شوند.
* آیس کافی را داخل لیوان بریزید و بستنی را اضافه کنید.
* آیس کافی را با خامه و پودر دارچین یا پودر نسکافه تزیین و سرو کنید.(العالم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید