مساله فلسطین به نفع جهان اسلام زنده تر شده است

اول : با وجود مصوبه جدید مجمع عمومی سازمان ملل در راستای سیاست های رژیم صهیونیستی و تلاش این سازمان برای حمایت از صهیونیست ها در سراسر جهان و همچنین با وجود تبلیغات گسترده صهیونیست ها در سالهای اخیر برای جلب حمایت جهانیان از اسرائیل ، تل آویو نه تنها نتوانسته به اهداف خود برسد بلکه در طول دهها سال اخیر مساله فلسطین به نفع مردم این کشور و جهان اسلام و به ضرر صهیونیسم جهانی زنده تر و برجسته تر شده است.
کد خبر: ۸۲۴۳۱

دوم : در طول سالهای اخیر جمهوری اسلامی ایران فراز و فرودهای سیاسی متعددی داشته است. موضعگیری هایی که بعضا متفاوت و بعضا متقابل بوده اند ، موضعگیری ما نسبت به آفریقای جنوبی تغییر کرده ، مواضع ما نسبت به عراق با سرنگونی صدام دگرگون شده است اما در طول این سالها ، ایران هیچ وقت مشروعیت اسرائیل را نپذیرفته و او را رژیمی غاصب می داند که سرزمین اجدادی مردم فلسطین را غصب کرده است. این امر باعث شده است صهیونیست ها و حامیان آنها نسبت به ایران حساس و به دنبال تضعیف ایران باشند و مواضع حق طلبانه ایران در قبال فلسطین آنها را آزار می دهد.
سوم : تکیه ایران بر امتهای مسلمان نشاندهنده قطع امید از سران کشورهاست ، نشاندهنده قطع امید از مذاکرات است ، نشاندهنده تکیه بر مقاومت مردمی است و نشاندهنده ضرورت حرکت توده ای و عمومی و مردمی مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی است.
چهارم : هم اکنون مبارزه با غاصبان قدس به درخت تناوری در درون سرزمین های اسلامی تبدیل شده است و این مبارزه گویای این واقعیت است که تلاشهای غرب برای محو سرزمین اسلامی فلسطین سطحی بوده و قابل حذف شدن است. مبارزات ضدصهیونیستی گسترده تر و مردمی تر شده است و شعله های انتفاضه همچنان فروزان است.
پنجم : کشورهای غربی و صهیونیست ها با برگزاری همه پرسی مخالف نیستند اما در پی آنند که همه پرسی در میان ساکنان سرزمین های 1948 و 1967 برگزار شود ساکنانی که سردمداران صهیونیست از کشورهای دیگر به فلسطین منتقل کرده اند و بومی فلسطین نیستند اما آنچه که فلسطینیان خواهان آنند این است که همه پرسی در میان ساکنان بومی فلسطین برگزار شود ، اعم از فلسطینیان موجود و آوارگانی که هم اکنون از خانه و کاشانه خود آواره شده اند.
ششم : آزادی جنوب لبنان و آزادی غزه و فرار صهیونیست ها از این سرزمین پیروزی بزرگی برای مردم فلسطین محسوب می شود اما آنچه برای فلسطینیان یک پیروزی بزرگ است ، احداث دیوار حائل از جانب رژیم صهیونیستی است . اگرچه دیوار حائل مشکلات فراوانی برای مردم فلسطین به وجود آورده است اما ساخت این دیوار عقب نشینی محسوس صهیونیست ها از ایدئولوژی توراتی و شکست طرح تل آویو و ایده از نیل تا فرات محسوب می شود.

دکتر مجتبی رحماندوست
دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها