مهمان برنامه ماه عسل به دیدار رهبر انقلاب می‌رود

محمد عرب، مستبصر ایرانی که با حضور در برنامه تلویزیونی ماه عسل بخش زیادی از جامعه ایران با او آشنا شده بودند، به دیدار با رهبر معظم انقلاب دعوت شد.
کد خبر: ۸۲۲۱۶۵

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از نسیم، محمد عرب یکی از مستبصرین مهمان برنامه دعوت شده به برنامه تلویزیونی ماه عسل بود که در غروب شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در این برنامه حضور یافت.

روایت او از مدل زندگی‌اش در آمریکا و تغییر یکباره آن بعد از آشنایی‌اش با قرآن کریم تعجب بسیاری را برانگیخت. محمد عرب که پیش از آن مسائل دیگری را در زندگی خود دنبال می‌کرد و مانند بسیاری از همراهانش حتی لحظه‌ای به مسائل معنوی و هویت مسلمانی خود نیاندیشیده بود، آن شب در برنامه ماه عسل از یک تحول جدی که در زندگی‌اش اتفاق افتاده‌ است، سخن می‌گفت.

گویا آن شب و در هنگام پخش روایت محمد عرب از این تحول بزرگ و درست در زمان پخش میان برنامه «ماه عسل» پیوندی، یکی از دست‌اندرکاران تولید برنامه ماه عسل، به استودیو می‌آید و به محمد عرب و همسرش خبر می‌دهد که از دفتر رهبر معظم انقلاب با مسئولان برنامه ماه عسل تماس گرفته و اعلام شده که رهبر معظم انقلاب شخصا برنامه آن شب ماه عسل را دیده‌اند.

در این تماس تلفنی قرار بر این می‌شود که محمد عرب و همسرش به‌طور خصوصی با رهبر معظم انقلاب دیداری داشته باشند و در حال حاضر آنها در انتظار لحظه دیدار با ایشان هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها