جامجم آنلاین: پلیس اسرائیل اعلام کرد روز دوشنبه 5 دسامبر بر اثر انفجار مواد منفجرهای که یک فلسطینی با خود حمل میکرد در یک مرکز تجاری در شهر نتانیا در شمال تلآویو 5 نفر کشته و 40 نفر مجروح شدند.
کد خبر: ۸۱۹۹۷
به گزارش شبکه تلویزیونی BBC، پلیس اسرائیل گفت حوالی ساعت 11 و 30 دقیقه به وقت محلی در ورودی مرکز تجاری هاشارون در خیابان هرتضل در شهر نتانیا یک فلسطینی که یک کمربند انفجاری به خود بسته بود، آن را منفجر کرد.
در این انفجار 5 نفر کشته و 40 نفر مجروح شدند که جراحات برخی از آنها بسیار شدید است.
پلیس گفت، این فلسطینی پس از این که توسط نگهبانان در ورودی این مرکز تجاری متوقف شد، خود را منفجر کرد.
سازمان جهاد اسلامی با صدور بیانیهای مسوولیت این حمله انفجاری را به عهده گرفت و افزود لطفی امین ابوسعاده مبارزه 21 ساله فلسطینی عضو گردانهای القدس ساکن روستای کفر راعی در منطقه جنین در شمال کرانه باختری عامل این حمله بود و در این حمله به شهادت رسید.