رئیس نظام وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد؛

حذف وثیقه خروج از کشور مشمولان برای اربعین

سرنوشت خودروهای تهران پس از اتمام پلاک ملی «ایران ۹۹»

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به کاهش ۱۲ درصدی تعداد خودروهای نوشماره در سه ماهه نخست امسال، از درنظر گرفتن کد جدیدی برای خودروهای نوشماره پایتخت، پس از اتمام ظرفیت پلاک‌های ملی با کد «ایران ۹۹» خبر داد.
کد خبر: ۸۱۸۹۴۸
سرنوشت خودروهای تهران پس از اتمام پلاک ملی «ایران ۹۹»

سردار تقی مهری با اشاره به نهایی شدن تصمیم‌گیری در خصوص کدهای پلاک ملی خودروهای پایتخت پس از اتمام ظرفیت پلاک‌های «ایران 99» اظهار داشت: طبق مصوبه اخیر مقرر شد تا پس از اتمام پلاک‌های ملی «ایران 11»، «ایران 22»،‌ ...، «ایران 99» برای خودروهای شهر تهران، مقرر شده است تا پلاک‌های ملی با کدهای «ایران 10»، «ایران 20»، ...، «ایران 90» را به خودروهای پایتخت اختصاص دهیم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در پاسخ به این سوال که ظرفیت کدهای در نظر گرفته شده تا چه زمانی جوابگوی خودروهای پایتخت است، گفت: در شرایط فعلی هیچ مشکلی در خصوص ظرفیت پلاک‌های ملی برای تهران نداریم و کدهای در نظر گرفته شده، جوابگوی خودروهای نو شماره پایتخت هستند.

وی خاطرنشان کرد: آمارهای به دست آمده نشان می‌دهد که تعداد خودروهای «نوشماره» در سه ماهه نخست امسال، به میزان 12 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.(تسنیم)

newsQrCode
برچسب ها: تقی مهری پلاک ملی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها