سخنگوی کاخ سفید هشدار داد که رای منفی کنگره آمریکا به توافق هسته ای ایران، موجب تضعیف جدی موقعیت و روابط واشنگتن در عرصه بین الملل خواهد شد.
جاش ارنست مدعی شد: تاثیر تحریم های بین المللی بود که ایران را به پای میز مذاکره آورد و رای منفی کنگره فشار ناشی از برگشت پذیری نظام تحریم ها را حذف خواهد کرد. وی از تحریم های برگشت پذیر به عنوان تهدیدی یاد کرد که پایبندی ایران به توافق را تضمین می کند.
دیروز جمعه، «پیتر روسکام» نماینده کنگره آمریکا با صدور بیانیه ای مدعی شد که جمهوری خواهان با حمایت دو سوم از اعضای مجلس نمایندگان، قطعنامه ای را معرفی کرده اند که در آن تفاهم به دست آمده بین ایران و کشورهای ۱+۵ محکوم شده است.(مهر)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد