حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، عبدالله پوریحسینی در برنامه سهشنبه شب تیتر امشب شبکه خبر که به تحلیل کارنامه ده ساله خصوصیسازی اختصاص داشت، افزود: تاکنون جمع حدودی واگذاریهای سهام دولتی در ده سال گذشته 136 هزار میلیارد تومان است یعنی 150 میلیارد دلار که از آن رقم 29 هزار میلیارد تومان سهم دولت برای پرداخت به طلبکارانش بوده است و 30 هزار میلیارد تومان هم به سهام عدالت تخصیص یافته و 77 هزار میلیارد تومان دیگر به باقی واگذاریهای دولت در رد دیون اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: 2000 میلیارد تومان از 77 هزار میلیارد تومان به حقوق کارگران و 71 هزار میلیارد تومان دیگر به عرضههای بلوکی بورسهای مختلف کشور تعلق داشته که از این 71 هزار میلیارد تومان 17 هزار میلیارد تومان به بخش خصوصی و بقیه آن هم گیر شبهدولتیها آمده است.
پوری حسینی با بیان اینکه بهتر است نگاه به بخش خصوصی را از رانتخواری و پایگاه فساد تغییر دهیم، گفت: باید دنبال توانمندسازی بخش خصوصی و ایجاد اشتغال و کمک به بخش تولید باشیم.وی تصریح کرد: باید نقاط انحرافی ایجاد شده را درست و رفع کرد، اما نه به قیمت کوچکسازی دولت و کاستن از قدرت و تواناییهای دولت در جهت نظارت بر دیگر امور حکومتی.عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این برنامه گفت: چگونگی خصوصیسازی و اصل ۴۴ نیازمند بازبینی دوباره است.محمدجواد ایروانی اضافه کرد: آزادسازی مقدم بر خصوصیسازی است، تاکنون در بخش خصوصیسازی توفیقات چندانی حاصل نشده است.وی اظهار کرد: نظام آماری ما نیاز به اصلاحاتی دارد و این درست نیست که در زمینه خصوصیسازی هر کسی از ظن خود محاسبات آماری متفاوتی را داشته باشد.ایروانی با بیان اینکه چگونگی واگذاری در جهت خصوصیسازی نیاز به بازبینی دوباره دارد، گفت: خصوصی نیاز به دولتی مقتدر دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....