ثبت جهانی شوش تا 10 روز آینده به رای گذاشته می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان گفت: پرونده شوش طی ده روز آینده در مجمع جهانی یونسکو که در شهر بن در کشور آلمان برگزار خواهد شد، به رای گذاشته می‌شود و امیدواریم با رای قاطع شوش ثبت جهانی شود و خوزستان به سومین لوگوی ثبت جهانی خود دست یابد.
کد خبر: ۸۱۱۳۶۵

به گزارش ایسنا، افشین حیدری با اشاره به این‌که پرونده شوش با کش و قوس‌های زیاد برای ثبت جهانی، تدوین و آماده شد، افزود: آماده‌سازی محوطه تاریخی شوش، خانه‌سازی‌ها و احیای موزه و انبارها با موفقیت انجام و پرونده به یونسکو ارسال شده است.وی با اشاره به پرونده ثبت جهانی ایذه گفت: جلسه اول ثبت جهانی ایذه برگزار شد و بعد از شوش، بررسی موضوع ثبت جهانی ایذه آغاز خواهد شد. امیدواریم نقش برجسته‌های ایذه با آثار بسیار ارزشمندش بتواند به‌عنوان یک پرونده مستقل برای ثبت جهانی ارسال شود.

حیدری افزود: در برابر کسانی که به محوطه‌ها و بناهای تاریخی تعرض می‌کنند، کوتاهی نمی‌کنیم و با آنها برخورد قضایی می‌شود. متاسفانه عده‌ای خارج از گود هستند که نه‌تنها کمکی به استان خوزستان نمی‌کنند، بلکه تنها ناامیدی را به جامعه تزریق می‌کنند.وی با اشاره به وضعیت کوشک حمیدیه و ایوان کرخه اظهار کرد: برای نجات‌بخشی و مرمت کوشک حمیدیه اعتباری در نظر گرفته شده است. ایوان کرخه جزو آثار تاریخی است که متعلق به همه مردم است و اداره کل میراث فرهنگی پیگیر جدی برای نجات آن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها