برنامه شهرداری برای تحویل متکدیان به دستگاه قضا

معاون اجتماعی شهردار تهران با بیان این‌که شهرداری با همکاری پلیس برنامه‌ای بلندمدت برای جمع‌آوری متکدیان دارد، گفت: این متکدیان در اختیار مسئولان قضایی قرار خواهند گرفت.
کد خبر: ۸۰۸۰۸۷

میثم امرودی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که حضور متکدیان در محدوده بازار تهران بوضوح قابل رویت است، افزود: بررسی‌ها نشان داده افراد فرصت‌طلب‌ با سوءاستفاده از احساسات مردم اقدام به تکدیگری می‌کنند؛ در حالی که این افراد وضع مالی خوبی دارند و با تکدیگری خود فقط فضای شهر را به هم می‌زنند.

وی با یادآوری این‌که در زمان برگزاری اجلاس سران کشورها در تهران همه سازمان‌ها اراده کرده و متکدیان از سطح شهر جمع‌آوری شدند، ادامه داد: با این‌که سازمان رفاه شهرداری برای جمع‌آوری متکدیان برنامه دارد، اما باید بقیه دستگاه‌ها نیز وارد کار شوند؛ چون شهرداری نهایتا برای جمع‌آوری این افراد می‌تواند از ظرفیت‌هایی خود استفاده کند در حالی که برای نگهداری این افراد باید از یک‌سو بهزیستی ظرفیت‌سازی کند و از سوی دیگر وزارت کار برای اشتغال این افراد چاره‌اندیشی کند. این در حالی است که مطالعات نشان داده تنها 15 درصد این متکدیان فقیر هستند که با ارجاع آنها به کمیته امداد باید مشکلات این عده نیز برطرف شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها