به گزارش خبرگزاری صداو سیما از وین ، وی صبح امروز برای از سر گیری مذاکرات هسته ای وارد وین شد و تصریح کرد: این دور از مذاکرات، ادامه گفت وگوهای قبلی در خصوص نگارش متون توافق هستهای است.
سید عباس عراقچی افزود: گفتگو ها در رابطه با بحث هستهای و بحث تحریم ها پیگیری می شود و موضوعات دیگر در ادامه گفتگو های قبلی خواهد بود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر سخنان نماینده روسیه درباره رو به پایان بودن تنظیم متن توافق جامع هسته ای گفت :« به هرحال ما پیشرفت های زیادی در خصوص متن نهایی داشتیم و در خصوص پیوست های آن، هنوز پیشرفت ها به میزان مطلوبی نبوده است و کار ادامه دارد.»
معاون وزیر امور خارجه ایران افزود: «چند هفته وقت داریم و امیدوار هستیم که بتوانیم در موعد مقرر و یا حتی زودتر اینکار سخت و پیچیده را انجام دهیم.»
ششمین دور گفتگوها به منظور ادامه نگارش پیش نویس متن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) با حضور سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر امور خارجه ایران ، هیات های مذاکره کننده 1+5 و هلگا اشمید معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از امروز پنجشنبه در هتل کوبورگ وین از سرگرفته می شود.
احتمال می رود این مذاکرات تا روز جمعه ادامه یابد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ