تلاش رهبران آفریقا برای وحدت بیشتر این قاره

جامجم آنلاین: هفت نفر از نیرومندترین رهبران آفریقا در ابوجا ملاقات کردند تا درباره نزدیکتر کردن کشورهای قاره دچار مشکل خود در یک اتحاد سیاسی نزدیکتر بحث و گفتگو کنند.
کد خبر: ۸۰۱۳۱

الوسگون اوباسانجو رئیس جمهور نیجریه، که ریاست دورهای اتحادیه آفریقا را به عهده دارد میزبان همتایان خود یعنی تابوامبکی  از آفریقای جنوبی  جان کوفور  از غنا  و عبدالله واده  از سنگال  بود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه نخستوزیران اتیوپی  ملززناوی  و الجزایر  احمد اویحیی  همراه با رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا  آلفا عمر کوناره  نیز در این اجلاس دو روزه شرکت دارند.
کوفور در نطقی خطاب به هیاتها، مسوولان و خبرنگاران حاضر در باره سابقه و تاریخ اندیشه سیاسی وحدت آفریقا گفت: تقاضا برای آفریقای متحد مدتها است وجود داشته است. بعضیها میخواهند تا حد اتحادیه اروپا پیش بروند در حالی که عدهای دیگر به چیزی کمتر از یک دولت مرکزی آفریقا رضایت نمیدهند.
وی با طرح تقاضای همکاری بیشتر بین 53 کشور آفریقا ادامه داد واقعیت در حال ظهور این است که بقیه جهان اتحادهای سیاسی یا بلوکهای اقتصادی تشکیل دادهاند.
ترتیبات سیاسی که آفریقا را قادر میسازند با مزیت نسبی رقابت کند چیزی است که باید همه آفریقا را درگیر کند.
این اجلاس با عنوان «آفریقا و چالشهای نظم جهانی: مطلوبیت دولت متحد» که روز شنبه شروع به کار کرد امروز هم با سخنان رهبران بر محور اصول گستردهتر همگرایی ادامه مییابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها