مقررات منع رفت و آمد در پاریس ، مارسی، استراسبورگ، لیون ، تولوز....
جام جم آنلاین: با وجود اعلام مقررات منع رفت و آمد در بسیاری از شهرهای فرانسه، ناآرامی ها در این کشور ادامه یافت. چهارشنبه شب صدها وسیله نقلیه را آتش زدند.
کد خبر: ۷۹۸۹۵
به گزارش خبرگزاری فرانسه پلیس فرانسه گفت تا ساعت 2 صبح پنجشنبه 155 نفر را دستگیر کرده اند و شورشیان 299 خودرو را به آتش کشیده اند که در مقایسه با توقیف 195 نفر و آتش زدن 458 خودرو در سه شنبه شب نشاندهنده آرام شدن تدریجی اوضاع است.
پلیس گفت آشوبگران یک مدرسه را در بلفور در شرق فرانسه ویران کردند و حمله به یک ایستگاه برق در لیون باعث قطع برق در قسمت هایی از این شهر شد. اما کسی مجروح نشد و یک مقام در مرکز پلیس گفت اوضاع مثبت است.
پلیس گفت یکشنبه شب بیش از 1400 خودرو را آتش زدند. دولت فرانسه روز چهارشنبه در 38 شهر و روستا از جمله مارسی، استراسبورگ، لیون، تولوز و پاریس مقررات منع رفت و آمد اعلام کرد.
مسوولان محلی در تولوز گفتند پلیس پس از درگیری با جوانانی که تعدادی خودرو را آتش زده بودند، عده ای از آنان را دستگیر کرد.
در این حال نظر سنجی روزنامه لوپاریزین نشان داد 73 درصد کسانی که از آنان نظر سنجی شد با اعلام ممنوعیت رفت و آمد موافق هستند.
آشوب در فرانسه که جوانان سفید پوست و همچنین شهروندان عرب و آفریقایی تبار که متولد فرانسه هستند در آن شرکت دارند از 27 اکتبر در پی کشته شدن دو نوجوان که پلیس در حومه پاریس اقدام به تعقیب آنان کرده بود، آغاز شد و به سرعت به اعتراض علیه نژادپرستی، بدرفتاری پلیس و فقر و بیکاری در حومه های فقیرنشین شهرهای فرانسه تبدیل شد.