سرهنگ نادر رحمانی سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در مورد آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهارداشت: هماکنون در اکثر محورهای استانهای کردستان و قزوین بارش باران جریان دارد.
سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا با بیان این مطلب که ممنوعیت تردد اتوبوس در محور کرج - چالوس و هراز برطرف شده است، تصریح کرد: در محور کرج - چالوس و همچنین محور هراز حدفاصل تهران به آمل و بالعکس ممنوعیت تردد کامیون و کامیونت به قوت خود باقی است.
این مقام ارشد راهنمایی و رانندگی به انسداد جاده شمشک به دیزین اشاره و خاطرنشان کرد: سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند. ( فارس )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: