رئیس‌جمهور: ملت بزرگ ایران قدرشناس خانواده شهداست

رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که خانواده شهدا کار بسیار بزرگی انجام داده‌اند، گفت: خانواده شهدا و ایثارگران هم الگو، هم درس و هم معلم ملت ایران بوده‌اند و این ملت قدرشناس و حافظ مسیر شهدا و خانواده آنهاست.
کد خبر: ۷۹۵۵۰۷

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حسن روحانی در دیدار با خانواده شهیدان فاضل بجستانی در خیابان پیروزی تهران (نبرد جنوبی) افزود: ملت ایران راه آنها را بخوبی ادامه خواهد داد و خداوند توفیق دهد که ما نیز راه این شهدا را همراه با ملت ادامه دهیم، این‌که ملت ایران قدرشناس شهدا و خانواده آنهاست، خود بهترین دلگرمی برای این خانواده‌ها و ایثارگران کشور است.

رئیس‌جمهور با اشاره به تربیت خانوادگی شهدای ایران اسلامی که نشأت گرفته از دین و باور به راه امام حسین (ع) است، اطاعت از فرمان خداوند را ویژگی بارز شهدا دانست و گفت: همه زندگی و اقداماتی که آنها انجام دادند، برای خدا بود و امروز مردم ما عاشق آنها و راه آنها هستند. وی گفت: در مقطع جنگ تحمیلی همه دنیا علیه ملت بزرگ ایران بسیج شده بود و این، بچه‌های شیردل ملت و کشور ایران بودند که در مقابل آنها مقاومت کردند و ان‌شاء‌الله باز هم مسیر ایستادگی پیگیری خواهد شد. رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که استقامت و ایستادگی ملت ایران، شهدا و خانواده‌های آنان و ایثارگران برگرفته از نام و مسیر امام حسین(ع) است، گفت: امروز مردم ما مشکلات زیادی دارند، اما با توجه به شرایط و استقامتی که طی سالیان گذشته از خود نشان داده‌اند، بر این مشکلات با توفیق خداوند فایق خواهند آمد .

رئیس‌جمهور پس از این دیدار، با حضور در منزل جبار همتی با این جانباز 70 درصد دوران دفاع مقدس نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها