به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان بروز پدیده گرد و خاک برخی از راههای شرق استان کرمان به سمت ایرانشهر در سیستان و بلوچستان را مسدود و مشکلات زیادی را در این مناطق ایجاد کرده است.
محسن صالحیکرمانی در گفتوگو با ایرنا وزش بادهای منطقهای را دلیل اصلی انتشار گردوخاک در شرق استان کرمان شامل شهرستانهای بم، ریگان، فهرج و نرماشیر عنوان کرد و افزود: فصل وزش بادهای منطقهای در استان به عنوان یکی از کانونهای شنهای روان موجب بروز پدیده گردوغبار شده است. عباس تقیزاده، رئیس اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان نیز از تعطیلی مدارس جازموریان در جنوب استان و دهستان تکاب از توابع شهداد در شهرستان کرمان طی روز گذشته بهدلیل وقوع گردوخاک شدید در این مناطق خبر داد.
در همین حال مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان نیز از مسدود شدن جاده زاهدان ـ بم حدفاصل نصرتآباد ـ فهرج خبر داد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم