تهیه‌کننده در حاشیه:

حمایت وزیر بهداشت از پخش نشدن این سریال درست نیست

حمیدرضا مهدوی، تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «در حاشیه» پرداخت هزینه ساخت این سریال از سوی وزیر بهداشت برای پخش نشدن این سریال را شایعه دانست و ضمن تکذیب آن گفت: این شایعه شیطنت رسانه‌ها بود.
کد خبر: ۷۹۱۷۲۰

مهدوی در این‌باره به فارس گفت: خوشبختانه فصل اول در حاشیه با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد و ما در تدارک ساخت سری دوم آن هستیم.

وی افزود: بزودی کار نگارش فصل دوم در حاشیه آغاز می‌شود و همزمان دکورهای مربوط به این بخش ساخته شده و در سریع‌ترین زمان ممکن کار تصویربرداری را آغاز می‌کنیم.

مهدوی در پاسخ به این پرسش که چندی پیش مطلبی منتشر شد مبنی بر این که وزیر بهداشت به منظور جلوگیری از پخش سریال قصد داشته تمام هزینه‌های تولید آن را یکجا پرداخت کند تا در حاشیه نمایش داده نشود، توضیح داد:‌ این مطلب به هیچ وجه صحت ندارد و بنده آن را تکذیب می‌کنم. یکی از رسانه‌ها در مصاحبه‌ای که با آقای خشایار الوند از نویسندگان سریال داشته، شیطنت کرده و این جمله را به نقل از او گفته است.

وی گفت: نه در شأن رسانه ملی و نه در شأن وزیر بهداشت است که چنین نقل قول‌هایی به ایشان نسبت داده شود. خوشبختانه در حال حاضر تعامل خوبی وجود دارد و امیدوارم این تعامل در سری‌های بعدی در حاشیه هم ادامه پیدا کند.

تلویزیون مقابل اعتراضات بایستد

همچنین اسماعیل عفیفه، تهیه‌کننده تلویزیون گفت: مدیران تلویزیون نباید اجازه دهند تا فضای اعتراض نسبت به تولیدات تلویزیون فراهم شده و ادامه پیدا کند.

عفیفه که تهیه‌کنندگی سریال‌هایی همچون زمانه، میوه ممنوعه، در مسیر زاینده‌رود و خانه‌ای در تاریکی را در کارنامه خود دارد، درباره لزوم حمایت مدیران صداوسیما از برنامه‌های این رسانه و هنرمندان خاطرنشان کرد: اعتراض نسبت به برنامه‌ها فقط در تلویزیون حاکم نیست و ممکن است در رادیو یا هر رسانه دیگری هم وجود داشته باشد. بنابراین اقشار مختلف جامعه باید سعه‌صدرشان را بالاتر ببرند و تحمل شوخی داشته باشند.عفیفه تاکید کرد: مدیران تلویزیون با حمایت خود از کارهایی که نسبت به آن اعتراض می‌شود، باعث می‌شوند که این رویه به عادت و فرهنگ تبدیل نشود.این تهیه‌کننده درباره اعتراضاتی که به سریال در حاشیه شد، اظهار کرد: تنها درصد کمی از جامعه پزشکی نسبت به این سریال معترض بودند و همه جامعه پزشکی نسبت به این سریال واکنشی نشان ندادند چون پزشکان قشر تحصیلکرده جامعه هستند و آن‌قدر هم سطح فکرشان پایین نیست که بخواهند از خودشان ضعف نشان بدهند، اما آنچه که به نظرم روش غلطی است، توجه به اعتراضات است که در نهایت فضای ناخوشایندی را ایجاد می‌کند. به نظرم اگر هم قرار است کاری نقد شود، شیوه آن اعتراض و واکنش‌های جمعی نیست و مدیران تلویزیون باید مقابل این روش اعتراض ایستادگی کنند و نگذارند این روش باب شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها