
فرمانده انتظامی مشهد گفت: در پی تماس فردی ناشناس با فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر خرید و فروش نوزاد در مشهد، پروندهای تشکیل و تیمهای دایره آگاهی کلانتری شفا ماموریت یافتند موضوع را بطور ویژه پیگیری کنند.
سرهنگ حجت نیک مرام افزود: ماموران انتظامی با بررسی پرونده زن جوانی که نوزاد ۲۳ روزه خود را در قبال دریافت ۳۰ میلیون ریال فروخته و همچنین مرد میانسال خریدار کودک را شناسایی و دستگیر کردند. در عملیات شناسایی و دستگری آنها زن ۲۳ سالهای نیز که رابط مادر ۲۰ ساله با متهم اصلی پرونده است و همچنین جوانی که قصد اخاذی از خریدار نوزاد را داشت دستگیر شدند.
سرهنگ نیک مرام افزود: مادر این نوزاد در تحقیقات اولیه اظهار داشته است که پس از زایمان به خاطر مشکلات مالی نتوانسته نوزاد خود را از بیمارستان ترخیص کند و از طرفی چون شوهرش به اتهام نزاع خیابانی به پرداخت چهل میلیون ریال دیه محکوم شده برای آزادی او از زندان و ترخیص پسرش اقدام به فروش نوزاد خود نموده است. بررسیهای پلیس در این باره ادامه دارد. (قدس آنلاین)
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد