توقف کامل ساخت و مطالعات سد در حوزه دریاچه ارومیه

یک مقام مسئول در وزارت نیرو با اعلام این‌که برنامه رهاسازی آب از سدها برای نجات دریاچه ارومیه تا سال 95 ادامه خواهد داشت، گفت: تمام طرح‌های در دست ساخت و مطالعاتی سدسازی در این حوضه متوقف شده است.
کد خبر: ۷۸۹۹۹۲

به گزارش مهر، سیدمرتضی موسوی درباره پیشرفت برنامه‌های احیای دریاچه ارومیه افزود: برخی از برنامه‌ها در بخش آب تابع پیشبرد طرح‌ها و پروژه‌های اجرایی همچون طرح انتقال از حوضه‌های مجاور و طرح اتصال زرینه‌رود به سیمینه‌رود است که تجهیزات لازم برای اجرا یا اعتبار بموقع فراهم نشد و به همین دلیل با تاخیر در زمان‌بندی مواجه شدیم.

وی با اعلام پرداخت 278 میلیارد تومان از اعتبارات پیش‌بینی شده برای احیای دریاچه ارومیه گفت: در هدفگذاری سال‌ جاری، طرح‌های اجرایی انتقال آب شرب شهرستان سقز از سد بوکان به سد چراغ‌ ویس به‌ منظور رهاسازی آب کامل‌تر از سد بوکان در سال آبی آینده برای دریاچه را در برنامه خواهیم داشت که منوط به حصول پیشرفت فیزیکی سد مذکور و شرایط مناسب است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها