
سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: محور هراز در استان مازندران که به علت رانش زمین در منطقه ابتهاج از شب گذشته مسدود شده بود با تلاش عوامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور و مامورین پلیس بازگشایی شد.
سرهنگ نادر رحمانی به رانندگانی که قصد تردد در محور یاد شده و سایر محورهای مواسلاتی کشور را دارند توصیه کرد که ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی به توصیه های ایمنی پلیس راه توجه کنند.
سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا یادآور شد که این مرکز با شماره تلفن های 8825555 با 10 خط بطور شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه های کشور (جوی و ترافیکی) و یا امدادرسانی احتمالی به همه هم وطنان عزیز است.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم