پورمحمدی: مخاطب شبکه افق نسل امروز است

علی‌اصغر پورمحمدی، معاون سیمای رسانه ملی روز جمعه در مراسم افتتاح شبکه افق گفت: وظیفه این شبکه، تبیین هویت اسلامی ـ ایرانی برای نسل امروز است.
کد خبر: ۷۷۵۴۵۰

به گزارش روابط عمومی شبکه افق، پورمحمدی با بیان این‌که برنامه‌های شبکه افق از نظر محتوا و تصویری در سطح بالایی است، گفت: در کارهای فرهنگی لازم است هم از ابزار هنر استفاده و آثار هنرمندانه ارائه شود و هم پشتوانه تحقیقاتی خوبی وجود داشته باشد که هر دوی این ویژگی‌ در برنامه‌های شبکه افق مشاهده می‌شود.

وی افزود: هم‌اکنون بحران هویت گریبان برخی جوانان ما را گرفته و وظیفه شبکه افق، کار به روی هویت اسلامی ـ ایرانی نسل امروز است.

پورمحمدی با بیان این‌که انقلاب اسلامی جدا از هویت ملی ما نیست، خاطرنشان کرد: اگر شبکه افق در این حوزه بتواند موفق باشد، به اهداف خود دست خواهد یافت و بحمدالله تاکنون هم این‌گونه بوده است. معاون سیما با ذکر این نکته که هم‌اکنون تلویزیون با مشکلات مالی زیادی روبه‌روست و هر روز هم این مشکلات بیشتر می‌شود، تاکید کرد: بنابراین لازم است دولت و مجلس، در این باره بیندیشند و راهکاری ارائه کنند. چون تلویزیون هم‌اکنون بدهی‌هایی دارد و از سوی دیگر نمی‌توان طرح‌های فرهنگی و تلویزیونی را مانند طرح‌‌های عمرانی نیمه‌تمام گذاشت و پس از مدتی ادامه آن را پی گرفت. هرچند خوشبختانه شبکه افق از پشتوانه خوبی برخوردار است و کمتر با بحران مالی رو به‌روست.

پورمحمدی در مورد آینده شبکه افق گفت: در سازمان صدا و سیما فرصتی برای آزمون و خطا نداریم و نباید برنامه‌هایی بسازیم که جذاب نباشند و محتوای لازم را نداشته باشند. باید تمام برنامه‌ها و شبکه‌ها دارای محتوای لازم برای نسل امروز و در عین حال جذاب برای همه اقشار باشند.

معاون سیما با تاکید بر قدرت و شجاعت بیشتر در امر برنامه‌سازی بویژه در شبکه افق تصریح کرد: امیدواریم در این عرصه شبکه افق بتواند به تمام اهداف خود دست یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها